Uudelle uralle -valmennus

Saitko potkut? Tämä on iso muutos elämässäsi ja vielä isompi järkytys, jos se tuli täysin yllätyksenä. Olen ollut itsekin samassa tilanteessa ja haluan vakuuttaa sinulle, että tästä pääsee eteenpäin ja minä autan sinua siinä. Tämän tiiviin Uudelle uralle -valmennuksen avulla saat työnhaun käyntiin sekä rohkeutta ja varmuutta omaan tekemiseesi.

Uudelle uralle -valmennuksessa tunnistamme sinun vahvuuksiasi työntekijänä, työnhakijana ja ihan vain ihmisenä. Päivitämme ansioluettelosi ja teemme yhdessä työhakemuksen sinulle aidosti kiinnostavaan työpaikkaan. Näin opit myyvän hakemuksen tekemistä itse ja sinulle jää hyvä hakemuspohja, jota käyttää jatkossa. Jos LinkedIn kiinnostaa ja haluat aktivoitua siellä, laitamme profiilisi kuntoon ja pohdimme verkoston kasvattamista, postailun aloittamista ja näkyvyyden lisäämistä. Voimme myös valmistautua työhaastatteluihin ja tuen sinua työnhaun rutiinien luomisessa.

Konkreettisesti saat Uudelle uralle -valmennuksen aikana:

  • Modernin, ajan tasalla olevan CV:n
  • Opit tekemään myyvän työhakemuksen ja saat sinulle tehdyn hakemuspohjan
  • LinkedIn-profiilin ajan tasalle
  • Taitoa ja varmuutta työhaastatteluihin
  • Henkistä tukea ja runsaasti positiivista palautetta

Saan valmennettaviltani kiitosta sekä lämminhenkisyydestä että ihmisten kohtaamisesta, mutta myös siitä, että pidän suunnitelmat selkeinä ja työskentelyn tavoitteellisena. Itselleni on tärkeää, että valmennuksen jälkeen sinulla on todella olo, että olet valmiimpi ryhtymään työnhakuun. Ja kaikkein parasta on, jos aloitat sen jo valmennuksen aikana, jolloin pystymme valmistautumaan yhdessä esim. haastatteluihin.

Työnhaku on raainta myyntityötä, jota ihminen elämässään tekee, sillä jokainen ”ei” menee ihon alle. Puhumme myös näiden tunteiden käsittelemisestä ja siitä, millaisilla keinoilla voit lähestyä tätä puolta työnhausta.

”Annan kanssa työskentely on innostavaa. Hän on todella motivoiva ja iloinen ihminen. Nauroimme monet naurut valmennuksen aikana. Sain työnhaun kannalta tärkeimmät dokumentit päivitettyä ajan tasalle ja mahtavia vinkkejä myös työhaastatteluun. Mikä parasta: sain töitä!

Jani Liljeqvist

Valmennus pitää sisällään minimissään 5,5 h valmennusta ja halutessasi voit pyytää tarjouksen pitemmästä valmennuksesta. Tällöin valmennus pitää käytännön asioiden lisäksi sisällään enemmän coaching-sessioita, jotka auttavat sinua hahmottamaan itsellesi sopivaa tulevaa suuntaa vielä syvällisemmin. Räätälöin siis valmennuksen juuri haluamallesi summalle.

Uravalmennus koulutussetelillä alkaen 1950€ (sis. alv 24%). Tämä 5,5 h valmennus sisältää:

  • Aloitustapaaminen 1,5 h
  • 4 x 1h valmennus (teemoina esimerkiksi: CV, työhakemus, LinkedIn-profiili, työhaastatteluun valmistautuminen)
  • Tapaamiset pidetään etäyhteydellä

Jos kiinnostuit Uudelle uralle -valmennuksesta, laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin soitan sinulle ja käymme läpi ilmoittautumiseen liittyvät asiat.

Voit myös itse soittaa minulle ilman mitään velvoitteita, jos sinulla on kysymyksiä valmennukseen liittyen. Numeroni on 050 503 0047.