Myynti antaa yrityksellesi siivet

Moni yrittäjä on oman alansa vahva asiantuntija, mutta myynti ja markkinointi voivat tuntuvat hankalilta – ei hätää. Apua on saatavilla!

Uudenmaan TE-toimiston tarjoaman Startti Plus -valmennuksen aikana saat käytännön työkaluja ja rohkeutta tekemiseen sekä helppoutta myyntiin ja markkinointiin. Tuloksena syntyy uusia asiakkuuksia ja kannattavaa kasvua: määrätietoisia askeleita kohti tavoitteitasi.

Aloittavan yrittäjän paras opastaja on toinen yrittäjä, joka oikeasti ymmärtää, millaista arkea yrittäjänä elät. evida & co:n tiimissä on kolme yrittäjää auttamassa sinua. Omissa yrityksissämme teemme itse sitä mitä opetamme: kehitämme palveluita, tuotamme asiakkaillemme hyödyllisiä sisältöjä, vaikutamme sosiaalisen median verkostoissa, myymme ja mainostamme.

Mitä hyötyä muut yrittäjät ovat saaneet?

Tiimillämme on pitkä kokemus aloittavien ja kasvavien yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä.
Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, mistä kertovat myös saamamme hienot palautteet:

”Olen saanut paljon apua yksinyrittäjän myyntityön kiemuroissa. Yrittäjänä olen asiantuntija, mutten myynnin asiantuntija. Yrittäjänä toimiessaan on kuitenkin monta hattua ja roolia samanaikaisesti, ja niiden pyörittämiseen tarvitsee ajoittain apua. Olen saanut sparrausta myynnin maailmassa. Ja valtavasti tukea ja vahvistusta, ajatuksia sekä konkreettisia ideoita. Arvostan sparraajan tapaa kommunikoida avoimesti ja ilman höttöä. Hän kuunteli todella herkällä korvalla ja tarttui hyvin niihin pienempiinkin, mutta ah niin olennaisiin asioihin.”

”Linjat ovat nyt selvät ja toimintaa on helppo kehittää ajan kanssa pikkuhiljaa. Myös se, että sovittiin jatkosta oli todella tärkeää, ja että saan palautetta, kun toteutan uusia markkinointi-ideoita käytännössä.”

”Sparraajalla oli tosi kiva tyyli johtaa keskustelua ja dynamiikka toimi hyvin! Erittäin asiantunteva ja kuunteleva konsultti :)”

”Sparraus toi oivalluksia ja uusia ideoita roppakaupalla! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi palvelua eteenpäin.”

Hae Startti Plus -palveluun

Voit hakea TE-toimiston tarjoamaa, maksutonta Startti Plus -palvelua, jos olet uusmaalainen yrittäjä ja sinulle on hiljattain myönnetty Starttiraha. Tiimimme kuuluu TE-toimiston kilpailuttamiin palveluntarjoajiin, joista voit valita oman sparraajasi. Startti Plus -palveluun voit hakeutua TE-toimiston verkkolomakkeella (lue lisää ja jätä hakemus olevasta linkistä), ja toivomme tietysti, että valitset palvelun tarjoajaksi evida & co.

Palvelemme koko Uudenmaan aluetta parilla klikkauksella, Zoom/Teams-etäyhteydellä. Palvelun käyttö ei edellytä ohjelman asentamista tai kirjautumista. Saat meiltä sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset tapaamiseen niin puhelimen, tabletin kuin tietokoneenkin internet-selaimella..

Meillä on ilo esitellä tiimimme asiantuntijat:

Anna Blankman-Haimila, myyntimentori, business coach ja työnohjaaja
OneCoach Oy

Olen tehnyt monipuolisesti töitä myynnin parissa ja työkalupakissani on käytännössä toimivaksi todettu setti menetelmiä ja oppia myynnin kehittämiseen. Tunnen erityisesti asiantuntijayrittäjien ja palveluyritysten myynnin haasteet.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://onecoach.fi/

Eero Peurala, planner
Good Point Consulting Oy

Vahvinta osaamistani ovat kilpailijoista erottuvat markkinoinnin konseptit ja yritysidentiteetit. Minulla hyvin monipuolinen toimialatuntemus ja kokemus start-upeista high-tech yrityksiin.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://www.goodpoint.fi/

Sari Olsio, business developer
evida Oy

Alkavien yrittäjien sparraaminen toimialasta riippumatta on lähellä sydäntäni, ja minulla onkin pitkän markkinointiuran lisäksi usean vuoden kokemus yritysneuvonnasta. Hallitsen digi- ja sisältömarkkinoinnin keinot B2B- ja kuluttajamarkkinoilla, niin kivijalassa kuin verkkokaupassakin. Kurkkaa myös referenssitarinoihin.

Lue lisää LinkedIn’issä ja tutustu https://evida.fi/sari-olsio/

Näin Startti Plus -palvelu etenee kanssamme

A. Saat meiltä linkin sähköiseen ajanvaraukseen, josta voit helposti varata itsellesi parhaan ajan sparraukseen.

B. Saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen pienen ennakkotehtävän.

C. Tapaat Zoom/Teams -etäpalaverissa yhden tiimimme asiantuntijoista 1,5 h markkinointi- ja myyntisparrauksessa.

D. Saat tapaamisen pohjalta selkeän ja helppokäyttöisen kehittämissuunnitelman, jonka avulla teet jatkossa myyntiä ja markkinointia tuloksekkaasti. Viimeistelty suunnitelma auttaa myös vakuuttamaan potentiaaliset rahoittajat, vuokranantajat ja kumppaniyritykset.

E. Sinulla on mahdollisuus jatkaa markkinoinnin kehittämistä jatkotapaamisissa vielä jopa 4 x 60 min – tapaamisten tavoite ja teemat suunnitellaan sinun tarpeisiisi ja kaikki asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

F. Bonus: tarjoamme mahdollisuuden maksuttomaan 30 min. seurantapalaveriin 1 kk varsinaisen Startti Plus -palvelun päätyttyä.