Työelämän rokkistarojen manageri

Minun kauttani pääset tutuksi monen työelämän rokkistaran kanssa. Kauttani löydät niin työhyvinvoinnin ammattilaiset kuin HR-analytiikan osaajat. Tunnen kaikki rokkistarani henkilökohtaisesti ja työskentelen itsekin heidän kanssaan.

Valmennus

Tarvitsetko valmennusta 

  • etätyöskentelyn johtamisesta
  • tehokkaista etäpalavereista
  • puheeksi ottamisesta/ varhaisesta välittämisestä
  • palautteesta 
  • palautekulttuurin kehittämisestä 
  • yleisesti esimiestyötä tai jostain muusta? 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! 

Lyhytterapia

Lyhytterapia on viime aikoina nostanut suosiotaan myös työelämässä ja se on hyvin vaikuttava henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisen keino. Lyhytterapeuttinen työskentely on nimensä mukaan melko tiivistä ja jo 5-6 tapaamista voi riittää avaamaan solmuja.

HR-analytiikka

Yhdistämällä tietoa monista datalähteistä (sekä sisäisistä että ulkoisista) päästään vihdoin pureutumaan sellaisiin asioihin, joita on voitu tähän saakka vain arvailla. Nykyään on mahdollisuus saada näytettyä esim. vaihtuvuuden tai huonon johtamisen hintaa tietyn tiimin osalta. Myös esim. henkilöstötutkimuksen tulosten ja sairaspoissaolotietojen yhdistäminen tuo asioita kirkkaaseen päivänvaloon. Vihdoinkin väline tiedolla johtamiseen!

Interim HR-päälliköt

Välillä voi olla tilanne, jossa oman HR-tiimin aika ei riitä kaiken tärkeän aikaansaamiseen. Silloin voit ottaa avuksesi interim HR-päällikön, joka tulee auttamaan tiimiäsi määräajaksi. Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse, jotta se olisi arvokasta. Tärkeää on saada aikaan! Siihen interim-HR on juuri oikea vastaus.

HR-projektit

Onko teillä tulossa HR-järjestelmäprojekti, johon tarvitsette osaavaa projektipäällikköä? Tai jokin muu projekti, jonka ajaksi tarvitsette lyhytaikaisesti vahvistusta HR-tiimiin? Minun kauttani löydät osaavan lisän tiimiinne palveluna. Aina ei kannata rekrytoida itse!

Ota yhteyttä