Työelämän rokkistarojen manageri

Minun kauttani pääset tutuksi monen työelämän rokkistaran kanssa. Tunnen kaikki rokkistarani henkilökohtaisesti ja työskentelen itsekin heidän kanssaan.

Sovittelu

Välillä työyhteisöissä sattuu ja tapahtuu, sillä ihmisiä me sielläkin vain olemme. Jos tuntuu, että asia ei meinaa selvitä tai se on päässyt muhimaan jo pitempään, on hyvä ottaa avuksi sovittelun ammattilainen. Sovittelun hyötyjä ovat:

  • Selkeä prosessi, jolla on alku ja loppu
  • Kaikki osapuolet tulevat kuulluiksi
  • Sovittelusta tehdään yhteinen sopimus
  • Sovittelun tuloksia seurataan

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! 

Lyhytterapia

Lyhytterapia on viime aikoina nostanut suosiotaan myös työelämässä ja se on hyvin vaikuttava henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisen keino. Lyhytterapeuttinen työskentely on nimensä mukaan melko tiivistä ja jo 5-6 tapaamista voi riittää avaamaan solmuja.

Interim HR-päälliköt

Välillä voi olla tilanne, jossa oman HR-tiimin aika ei riitä kaiken tärkeän aikaansaamiseen. Silloin voit ottaa avuksesi interim HR-päällikön, joka tulee auttamaan tiimiäsi määräajaksi. Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse, jotta se olisi arvokasta. Tärkeää on saada aikaan! Siihen interim-HR on juuri oikea vastaus.

HR-projektit

Onko teillä tulossa HR-järjestelmäprojekti, johon tarvitsette osaavaa projektipäällikköä? Tai jokin muu projekti, jonka ajaksi tarvitsette lyhytaikaisesti vahvistusta HR-tiimiin? Minun kauttani löydät osaavan lisän tiimiinne palveluna. Aina ei kannata rekrytoida itse!

Ota yhteyttä